Prodaja Dvorac, Azrou, Ifrane, Morocco, ifrane

Prodaja - Cod. 39505

  • Tipologija: Dvorac
  • Područje: 600 m²
  • N° soba: 7
  • Kat: 3

Jedan stoji uz estetske elemente palače Ahila Atlasa i divi se njegovom divljenju i razmišljanju o veličini opremanja prostora i detaljima gradnje.

Zemljište na kojem je izgrađena raskošna mala palača izabrano je u podnožju visokog brežuljka okruženog zelenim prirodnim prostorima: odabir mjesta bio je živi primjer interakcije vanjskog i okolnog prirodnog okoliša koji ljudima u kući omogućuje uživanje u prirodi u glavnom gradu marokanskog Atlasa i malom švicarskom gradu (Ifrane). Moguće vizualne prepreke.

Okružujući zelene površine unutar područja tabua gradnje, mala palača u budućnosti će se učvrstiti od mogućnosti blokiranja sunca za izgradnju ili bilo kakvog prodiranja djevičanstva okolne prirode ili strasti i radoznalosti prema dugovječnom susjedu u zgradi.
Palača je očuvana i zahvaljujući svom položaju održavat će neprekidnu i neprekidnu opskrbu zrakom, suncem, spokojem i privatnošću.
Mjesto odgovara standardima i kontrolama gradnje otporne na tektonske pokrete, bujice i klizišta, hvala Bogu najprije, i zahvaljujući odabiru nalazišta na stijenom tvrdom vulkanskom i geološkom vlaknu, kao i planiranju i dizajnu armiranog betona i antiseizmičnih željeznih šipki.

Omotnica za izgradnju je zeleni način kontrole klime i prirodnog okoliša Bau Biology kako bi se osigurale osnovne osnove zdravlja, razine udobnosti i razumne temperature i vlaga. Stoga su polje i konstrukcija uređeni na takav način da zgrada predstavlja filtar ili filter okoliša, dovršavajući zadatak hlađenja, grijanja, rasvjete ili stvaranja kisika i smanjujući prodor ultraljubičastih plinova koji uzrokuju kožne bolesti i rak.

Inspiriran arhitektonskim karakteristikama dvoraca, utvrda i tradicionalnih kuća, mala palača je uvela inteligentne arhitektonske tehnike kako bi osigurala ugodnu unutrašnjost koja se razbija s prevladavajućom vanjskom atmosferom i promjenama raspoloženja zahvaljujući usvajanju dvostrukih ormara.
Ogradu smo koristili zelenim pojasom sastavljenim od prirodne trave, aromatičnih biljaka i planinskog bilja. ,
Okolina koja okružuje ovu tipičnu malu atlantsku palaču u tom je smislu pluća ovog arhitektonskog tijela

Kako bi potaknuo jutarnje i večernje šetnje unutar palače, pješaka je okružena ukrasnim biljkama i prirodnom travom, zemljom koja oponaša visine i udubljenja prirode, kao i glazura od krečnjaka do Taza na način koji daje estetiku i sprječava klizanje u slučaju oblaganja pločica snijegom.
Pročelje je okruženo čvrstim površinama pomiješanim s pravokutnim staklenim otvorima kako bi se lakše vidjela kiša i snježne padavine.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posjeti podijeljeni prema državama posjetitelja

Promjena intervala podataka

Upit u vezi ove nekretnine


REALIGRO FREE ADVERT
Želim primati obavijesti o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Postavke

    Za bolje korištenje Realigro web stranica, postaviti postavke za jezik, valuta, kvadrata ili sq ft .

    Postavite sada Ne prikazuj ponovo
BB